طرز تهیه سوپ ذرت
دوشنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۳، ۰۶:۵۵ ب.ظ
سوپ هم از جمله پیش غذاهایی است که درست کردنش ساده تر از پیش غذاهای دیگر است و خوردنش هم آسان تر . در این فصل زمستان هم که خیلی می چسبه . به همین منظور تصمیم دارم دستور تهیه چند تا سوپ خوشمزه را در این فصل زمستان برای استفاده شما دوستان قرار بدهم :
مواد اولیه :
- ذرت=٣ پیمانه
- جعفری خرد شده =۲پیمانه
- کرفس خرد شده=۲ پیمانه
- پیاز متوسط خرد شده=۱عدد
- شیر=۲ پیمانه
- خامه=۱ پیمانه
- آرد=٣ قاشق غذا خوری
- فلفل و نمک=به مقدار کافی
دستور پخت :
- ابتدا ذرت را به همراه کرفس ، جعفری ، پیاز و آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشته به مدت یک ساعت بپزد
- سپس در آبکش ریخته ، آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و مواد پخته شده را به آن اضافه کنید.
- مابقی شیر را با خامه ترشی مخلوط کرده به مواد افزوده روی حرارت قرار داده تا بجوشد
- وقتی که تمام مواد خوب پخته شد و جا افتاد در ظرف مناسبی ریخته با مقداری جعفری خرد شده تزئین و میل نمائید
۹۳/۱۰/۲۹