وبلاگ شخصی سجاد ضیاءعابدینی

این وبگاه حاوی دیدگاه ها و مطالب سجاد ضیاءعابدینی است.

در این پایگاه اینترنتی تمام تلاشم این است که مطالب جدید و مفیدی در رابطه با آموزش - روانشناسی - سلامت و بهداشت - تغذیه - فرهنگ - هنر - طنز و ... بنویسم.

آخرین نظرات

بریانی ، سنتی ترین غذای اصفهان

سه شنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۳، ۰۵:۲۶ ب.ظ

بریانی

 

 گوشت سر دست گوسفند 250 گرم  .  دنبه 50 گرم  .  جگر سفید گوسفند 100 گرم

 پیاز 2 عدد  .  پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری  . زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری

 گردو ، خلال پسته و بادام مقداری  .  نعنا خشک و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه : گوشت گوسفند ، دنبه ، 1 عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند. ) 

جگر سفید را خرد کنید و با 2 لیوان آب ، 1 پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید سپس چرخ کنید و کنار بگذارید.

          

مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.

مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال پسته یا بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود ، مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با جگر سفید چرخ شده ، گردوی خرد شده ، جعفری و … تزیین و سرو کنید.

منبع : irancook.ir

۹۳/۱۱/۰۷ موافقین ۰ مخالفین ۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی